Panel.GfKIntomart.nl

OOK OVERAL EEN MENING OVER?

Panel.GfKIntomart is de webomgeving voor deelnemers aan online onderzoek van GfK.

GfK winnaars!
Bij Panel.GfKIntomart bent u altijd winnaar! Of omdat u per ingevulde vragenlijst punten verdient of omdat u meedingt in een verloting.

Wees betrokken, laat weten wat u vindt!
U oefent direct invloed uit op beslissingen van bedrijven en overheden. Wij voeren ondermeer onderzoek uit over actuele maatschappelijke kwesties, peilen uw waardering over televisieprogramma’s en muziekfragmenten, testen de kwaliteit van producten en/of hun verpakkingen en peilen het effect van reclamecampagnes.

Meld u aan!
U ontvangt ongeveer tweemaal per maand een uitnodiging per e-mail om een vragenlijst in te vullen en beslist per uitnodiging of u al dan niet meedoet.
U bepaalt zelf waar en wanneer u de vragenlijst invult.
De vragenlijsten zijn eenvoudig in te vullen, zonodig geven wij direct uitleg.
Per vragenlijst verdiende punten kunt uit laten keren in Nationale Tijdschriftenbonnen, wehkamp.nl waardebonnen, kijkshop.nl cadeaubonnen, SMScity, Kadobon-online cadeaubonnen of bol.com cadeaubonnen. Of ondersteun middels een donatie Het Nederlandse Rode Kruis dan wel WereldOuders.

Winnaars van loterijen
Periodiek ontvangt u een vragenlijst met slechts enkele vragen. Op basis hiervan wordt bepaald of u kunt deelnemen aan een of meerdere grotere vervolgonderzoeken. Onder deelnemers van dit korte onderzoek verloten wij 20 bedragen van 4000 punten. Maandelijks verloten in wij totaal maar liefst 380.000 punten onder deelnemers aan allerlei (screenings)onderzoeken. Klik HIER voor een overzicht van de winnaars van de meest recente verlotingen.

Wat is GfK?
Wij zijn een fullservice marktonderzoeksbureau. Dat betekent dat wij onderzoeken van A-Z zelf uitvoeren. Wij denken mee met onze opdrachtgevers over de opzet van een onderzoek, voeren dit uit en rapporteren de resultaten, al dan niet voorzien van advies. Kijk op www.gfk.com/nl voor meer.

We verwerken nu uw gegevens,
een ogenblik alstublieft...